Wie zijn wij?


Rutger Weijer

 

Tandprotheticus en eigenaar van tandprothetische praktijk Weijer. Afgestudeerd in 2011 aan de hogeschool van Utrecht. 

 

Irma Baart

 

Praktijkcoördinator, eigenaresse en direct aanspreekpunt binnen de praktijk. 


Even voorstellen


Ik ben Rutger Weijer, afgestudeerd aan de hogeschool van Utrecht in 2011 in de richting tandprothetiek. Na de opleiding voor tandtechnicus heb ik besloten door te studeren voor tandprotheticus.

Tandprotheticus zijn is fantastisch! Iedere dag ben je creatief, werk je probleemgericht en ben je direct met je klanten bezig. Het voeren van een eigen praktijk was dan ook een logisch gevolg van de ambitie altijd iets moois te willen creëren. Ik zeg altijd dat we de prothese samen maken. Ik behandel zelf de klant én vervaardig tevens de prothese waarbij de klant mij directe input geeft qua wensen. Zo kom je tot een persoonlijk en natuurlijk eindresultaat waarin de wensen van de klant direct terug te zien zijn.